TEDxGhent op Apps For Ghent!

12/03/2013 - 12:02
Door in categorie(ën) Nieuws
Comments Off


Beste AppsForGhenters,

Met enige trots kunnen we aankondigen dat AppsForGhent voor deze editie samenwerkt met TEDxGhent! Dat wil zeggen dat een van onze teams zal worden beloond met een talk op dit prestigieuze evenement en de bijhorende coaching sessies voor én na! TEDxGhent is een lokale en onafhankelijke organisatie, die naar het model van TED een aantal briljante sprekers naar het Gentse brengt om ideeën te delen. Dit is dus een uitgelezen kans om zelf je briljante app of idee voor te stellen aan de wereld en misschien wel een aantal gelijkgestemden te vinden. Meer informatie vind je op www.tedxghent.be

Als je kans wil maken op de TEDxGhent prijs, kom dan naar AppsForGhent en zet je beste beentje voor tijdens de presentatie. Deze prijs gaat immers niet noodzakelijk naar de winnaar van de wedstrijd, maar wel naar degene die de TEDxGhentjury het meest kon bekoren met de voorstelling.

Veel succes en tot gauw!

Reacties en trackbacks zijn gesloten.