Op zoek naar een betere communicatie rond open data

23/11/2015 - 11:48
Door in categorie(ën) Nieuws
Comments Off

Aangename kennismaking!

Mogen wij ons even voorstellen?

Wij zijn acht studenten Meertalige Bedrijfscommunicatie aan de Universiteit van Gent en in dit kader worden we uitgedaagd om een boeiende imago- en communicatiestudie te doen. En waar kunnen we ons nu beter voor inzetten, dan voor onze eigen (studenten)stad?

Dus zetten we onze eerste stappen in de wondere wereld van de open data van Stad Gent. Hoe positioneert Stad Gent zich als smart city, hoe communiceert het haar open data en wat vindt ú daar allemaal van? Om de communicatie van Stad Gent rond open data te optimaliseren, verdiepen wij ons in de mening van al wie in de IT-wereld werkt, ervoor studeert of zich er uit interesse gewoon graag mee bezighoudt. Via onderzoek verzamelen we essentiële input van u die onmisbaar is om de aanpak van Stad Gent volledig af te stemmen op haar doelpubliek. Zo beginnen we deze week al met focusgroepen bij IT-studenten en professionals. Wij zijn alvast razend benieuwd naar de resultaten.

Stay tuned en volg onze ontwikkelingen op de voet!

Ayla De Boever

Reacties en trackbacks zijn gesloten.